Hvordan kan digital innovation påvirke din virksomhed?

Organisationer i affaldsbranchen er generelt meget kritiske over for succesen af deres egen digitale transformation. Især når det kommer til anvendelse af nye teknologier giver de sig selv en dumpekarakter. Den digitale transformation er en stor udfordring for affaldsbranchen, hvilket er tydeligt i en undersøgelse foretaget blandt kommuner og virksomheder i Europa og USA. Men hvordan kan virksomhederne tage det næste skridt?

AMCS har undersøgt det for dig - og med dig

Over 80 % af deltagerne mener, at digital innovation er afgørende for virksomhedens fremgang. I den forbindelse er forældede it-systemer, papiradministration og modvilje mod forandring ofte en hindring. Med vores survey ‘Digital Transformation Barometer’ undersøgte vi på internationalt plan, hvordan succesfulde virksomheder gør brug af teknologi for at forbedre deres processer. Resultatet: Fem aspekter er vigtige for digital succes.

Benchmarking-resultater

60 % af virksomhederne giver sig selv en dumpekarakter når det kommer til anvendelse af ny teknologi. Med resultaterne fra denne undersøgelse udviklede vi en model kaldet ‘Waste Management Digital Transformation Model’ for at hjælpe dig og din organisation videre.

Er du nysgerrig efter at vide, hvad dit næste skridt burde være for i den digitale transformation? Hent benchmark-rapporten nu!

Hvor står du?

Har du ikke deltaget endnu, men er nysgerrig efter at vide, hvor din virksomhed står i forhold til andre organisationer i branchen? Du kan få svaret på under 10 minutter! Udfyld spørgeskemaet, og modtag din personlige benchmark med dine resultater i forhold til andre i branchen umiddelbart efter at du har udfyldt spørgeskemaet. På hvilke(t) område(r) er der mulighed(er) for forbedring?

 

Start benchmark undersøgelsen

 

 

 

Download Benchmark Rapporten!