Hoe kan digitale innovatie van invloed zijn op uw organisatie?

De afvalindustrie is erg kritisch op het succes van hun eigen digitale transformatie. Vooral als het gaat om het toepassen van nieuwe technologieën geeft men zichzelf een onvoldoende. De digitale transformatie is een grote uitdaging, zo bleek uit onderzoek onder gemeenten en bedrijven in Europa en de VS. Maar hoe kunnen bedrijven een volgende stap zetten?

AMCS heeft dit vóór u en mét u onderzocht.

Ruim 80% van de deelnemers gelooft dat digitale innovatie belangrijk is voor het succes van de organisatie. Oude IT-systemen, papierloos werken en een veranderingsgezinde cultuur liggen daarbij vaak in de weg. Met onze ‘Digitale Transformation Barometer’ onderzochten we internationaal hoe succesvolle organisaties gebruikmaken van technologie om hun prestaties radicaal te verbeteren. Wat blijkt: vijf aspecten zijn van belang om digitaal succesvol te worden.

Benchmark bevindingen

60% van de bedrijven geeft zichzelf een onvoldoende voor het succesvol toepassen van nieuwe technologie. Met de resultaten uit het onderzoek, ontwikkelden we het ‘Waste Management Digital Transformation Model’ om u verder op weg te helpen.

Bent u benieuwd naar uw volgende stap in de digitale transformatie? Download dan nu het benchmarkrapport!

Waar staat u?

Heeft u nog niet deelgenomen, maar bent u wel benieuwd waar uw bedrijf staat tegenover andere vakgenoten? Binnen 10 minuten weet u het! Vul de vragenlijst in en ontvang direct uw persoonlijke benchmark met uw resultaten afgezet tegen de markt. Waar ligt voor u ruimte voor verbetering?

 

Start het benchmark onderzoek

 

 

 

Download het rapport!