Avanceret teknologi kan hjælpe med at optimere virksomheder der transporterer gods i bulk og fuldlæs
- Såsom cement, beton, aggregater og landbrugsprodukter

Se webinaret online ved at udfylde formen til højre.

Click here for English

Lær, hvordan nutidens moderne planlægningssystem er specialiseret til brancher der transporterer bulkgods. Det korrekte system kan have en direkte indflydelse på din virksomheds omsætning.

Systemer der kan håndtere planlægning, distribution og eksekvering er vigtige for enhver transportvirksomhed, og det er ikke anderledes når du distribuerer cement, beton, aggregater og landbrugsprodukter. Modsat andre typer af transport, gør kompleksiteten i disse typer af godstransport det svært at optimere transporten. For at opnå succes har du behov for den korrekte (branchespecifikke) løsning, der kan tilpasse sig ethvert tænkeligt krav. Derved er du garanteret den bedste optimering af din transport i realtid, samtidigt med at du kan håndtere store ordre med kun et øjebliks varsel, for ikke at nævne mulige forsinkelser og ordreændringer i sidste sekund. Kort sagt, med det rigtige system kan du sikre en stabil levering og optimal udnyttelse af ressourcer.

AMCS har en løsning, der er specialiseret i cement, beton, aggregater og landbrugsprodukter og andre bulkgods. Løsningen bruges af de førende inden for brancherne, såsom Tarmac, Cementir (Unicon, Aalborg Portland og CCB) og AfriSam. De potentielle forbedringer er uovertrufne og hjælper virksomheder med at forbedre deres konkurrenceevne gennem præcise leverancer og bedre kundeservice.