Elke route digitaal beschikbaar voor elke chauffeur   

AMCS Guided Navigation is een state-of-the-art navigatiesysteem, specifiek ontwikkeld voor de afvalinzameling en straatreiniging. De oplossing combineert de kennis van ervaren chauffeurs met de nieuwste technologieën.

AMCS Guided Navigation biedt tijdens de inzamelingsroute turn-by- turn navigatie waardoor chauffeurs er verzekerd van zijn dat ze geen ledigingen missen of delen van een route overslaan. Hierdoor zorgt het slimme navigatiesysteem voor een substantiële verbetering van de operationele efficiëntie van de afvalinzameling.

Bedrijven profiteren met AMCS Guided Navigation van een serie aan voordelen:

  • Veiligheid: spraakgestuurde berichten zorgen ervoor dat chauffeurs zich volledig op de weg kunnen concentreren terwijl ze zich bewust zijn van mogelijke risico’s.
  • Minder training voor nieuwe chauffeurs: de kracht van guided navigation is dat nieuwe chauffeurs vanaf dag één een route direct kunnen rijden zonder dat er een dubbele bemanning op een wagen nodig is om die collega in te werken.
  • Klantenservice: het geïntegreerde systeem heeft inmiddels in de praktijk bewezen dat het aantal gemiste ledigingen aanzienlijk daalt. Dit scheelt de kosten voor een extra lediging en verbetert bovendien de klantenservice.
  • Vermindering brandstofgebruik en CO2-uitstoot: omdat chauffeurs de optimale route volgen, daalt het aantal gereden kilometers en de milieuimpact waardoor guided navigation bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelen van bedrijven in de afval- en recyclingindustrie.

Meer weten? Vul dan het formulier in en bekijk de video over guided navigation.

Vul uw gegevens in om de video te bekijken