Pricing en Contract Management helpt met het verlagen van de operationele kosten door inzet van flexibelere, snellere oplossingen.

Laten we beginnen met flexibele prijzen. U kunt individuele prijzen instellen per klant, hun locaties, goederen, data, hoeveelheden, prijscodes, etc. Het is aan u of er updates moeten worden uitgevoerd binnen de basisprijslijsten, al dan niet gekoppeld aan markten.

U kunt de sluitingsprijs van de London Metal Exchange downloaden, die automatisch wordt verplaatst naar het systeem. Dit kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt bij het opstellen van een contract op basis van de marktprijs, waarbij een prijsbepalingsbericht naar uw klant kan worden verstuurd. Eigenlijk kunt u alle marktprijslijsten gebruiken, dus niet alleen de LME, maar ook bijvoorbeeld de COMEX. Er is zelfs een optie voor het genereren van beheerinformatie, waardoor u te allen tijde een overzicht hebt van de transacties. U kunt eventuele aanpassingen doen wanneer dat nodig is.

Contracten kunnen in realtime worden bijgewerkt en elektronisch worden ondertekend. Dit is een snellere manier van werken, waarbij de kans op fouten helemaal is geëlimineerd. Uiteindelijk maken geautomatiseerde facturen uw werk gewoon zo veel gemakkelijker. Door de toegenomen efficiëntie worden uw bedrijfskosten gereduceerd.

Bekijk onze video waarin we u uitleggen hoe onze oplossingen werken, zodat u tot in detail kunt ervaren hoe alles werkt en zelf kunt zien hoe gemakkelijk en naadloos alles doorgevoerd kan worden.

Schrijf u in aan de rechterkant van deze pagina en bekijk nu onze informatieve video.

Bekijk de video door onderstaand formulier in te vullen