Met state-of-art-technologie verlaagt u uw operationele risico’s door real-time data-exchange.

Neem ook deel aan het live webinar op 3 juni a.s. over AMCS Mobile Workforce en ontdek hoe state-of-art-technologie uw chauffeurs ondersteunt als ze hun dagelijkse werk op 1,5 meter afstand uitvoeren.

Het live webinar op 3 juni a.s. wordt gepresenteerd door twee internationale experts: productmanager Ken Tierney en salesmanager Rogier de Klein. Zij laten u de mogelijkheden zien van de mobiele oplossing en vertellen hoe AMCS Mobile bijdraagt aan het verbeteren van de productiviteit, het verminderen van operationele en veiligheidsrisico’s en verbeteren van de klantenservice.

Woensdag 3 juni om 14.00 uur
Gepresenteerd door:
Ken Tierney en Rogier de Klein

Met AMCS Mobile Workforce is er continu een real-time verbinding met de chauffeurs waar ze ook zijn. Dit biedt een constant overzicht van de afvalinzameling, inclusief veranderingen van de inzamelroutes, het real-time vastleggen van de inzamelgegevens van klanten, het efficiënt en papierloos tracken, en het ordermanagement. Hierdoor is de afvalinzameling tegelijkertijd zowel dynamisch, flexibel als veel productiever.

Omdat er continu up-to-date informatie beschikbaar is, kan de planner de spoedorders direct inplannen in bestaande inzamelroutes. Ook kunnen medewerkers van het callcentrum snel reageren op klantvragen en ook proactief handelen nog voordat klanten vragen hebben.

Het live webinar vindt plaats op 3 juni a.s. Ons team van internationale experts nodigt u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn. Schrijf u nu in om te registreren voor het gratis live webinar.

Registreer voor het webinar