Boek een meeting met AMCS tijdens IFAT 2022
München, 30 mei - 3 juni
s' Werelds toonaangevende vakbeurs voor water-, rioolafval-en grondstoffenbeheer

Boek een afspraak met AMCS
Wij hopen u te zien op de IFAT 2022, waar we het AMCS Platform zullen presenteren, de enterprise-grade SaaS ontworpen voor de afval-en recyclingindustrie.

Hal 6, stand A6.420
Dat is waar we zullen zijn met AMCS Platform. Het is de best-in-class oplossing die gebruikers in staat stelt om hun bedrijf toekomstbestendig te maken met end-to-end standaardisatie. Het resultaat: gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen die uw operationele kosten verlagen en uw marges verhogen.We zullen het ook met u hebben over Intelligent Optimisation, Mobile and Vehicle Technology, Enterprise Management en Digital Engagement. U zult ontdekken hoe u de CO2-uitstoot, de rijtijd en het aantal afgelegde kilometers tot 25% kunt verminderen. En dat is nog maar het begin. U komt meer te weten over technologieën die variëren van weging aan boord en camera-integratie tot de krachtige factureringsmotor van onze ERP en standaardisering van wettelijke naleving.

Boek nu
Zorg ervoor dat onze experts beschikbaar zijn om met u te praten, en u te helpen de kansen en mogelijkheden voor uw organisatie te verkennen. Vraag nu uw gesprek aan door het formulier rechts in te vullen. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken.We kijken ernaar uit u te ontmoeten in Hal 6, stand A6.420

Boek een meeting met AMCS tijdens IFAT 2022